• 3 æg
  • 5 ss sukrin
  • 1 Citron
  • 3 dl piskefløde
  • 5 plader gelatine/husblas

Jeg elsker dessert, og specielt i en eller slags buddinge form.  Denne Citronfromage blev meget godt modtaget af hele familien.  Den smagte næsten bedre dagen efter når den virkelig havde sat sig.

Ingredienser:
LCHF Opskrfter

Sådan gør du

Læg husblas i vand i 5 minutter.
Pisk fløden til skum.

LCHF Opskrifter

Pisk æg og sukrin til æggedosis

LCHF Opskrifter

Rør ind saften og skallet fra en citron

LCHF Opskrifter

Smelt husblas i kog varmt vand og hæld med en tynd stråle ind i æggedosisen.

LCHF Opskrifter

Sæt æggedosis til kølning i 10-15 minutter til det så vidt begynder at stivne. Bland ind flødeskum.

LCHF Opskrifter

Hæld den i serverings glas og la den stivne i minimum en time.

LCHF Opskrifter

Server som den er, eller gerne med flødeskum.

LCHF Opskrifter