• 100 gram chokolade 85%
  • 5 dl Fløde
  • 2,5 spsk Sukrin
  • 1 Vaniljestang
  • 2,5 plader husblas/gelatine

Jeg har tidligere sagt ikke er så meget til søde sager.  Men som alle regler siger – det er altid et undtag.  Jeg eeeeelsker desserter.  Derfor var jeg glad når jeg fandt opskriften på Panna Cotta.  Panna Cotta betyder kogt fløde. Panna Cotta er en slags fløderand/budding. Jeg starter med en Panna Cotta i chokolade.  Knægten i huset blev meget glad for denne :-)  Farligt godt!

Ingredienser:

LCHF Opskrifter

Sådan gør du:

Læg husblas/gelatine i koldt vand i 5-10 minutter

Kog op fløden, skru ned ovnen til simrevarme

LCHF Opskrifter

Når du har ladt simre lidt. Tilsæt chokolade,sukrin og indmaden af vaniljestangen (kan nemt gøres med kniv)

LCHF Opskrifter

Lad det simre færdig (total simretid cirka 10 minutter)

LCHF Opskrifter

Lad det køle lidt af, før du hælder de i portionsglas

LCHF Opskrifter

Lad det køle af i et par timer i køleskabet.  Kan serveres som den er, eller med lidt bær og flødesum

Inspireret af 56kilo.se