• 480 gram revet cheddar (passer med 2 pakker)
  • 120 gram parmesan
  • 1 Tsk spidskommen
  • 1/2 Tsk Hvidløgspulver
  • 1/2 Tsk Chilipulver

Jeg spiser ofte Tacosalat, men jeg har savnet Nachos.  Derfor har jeg prøvet flere opskrifter på Chips.  Denne er den bedste.  Om du passer på i ovnen, får du de akkurat sprøde nok, og krydderierne giver den rigtige smag.  Nogle ganger øger jeg for chili, eller spidskommen for at variere smagen.

Ingredienser:

Sådan gør du; 

Tag et ark med bagepapir. Hæld Cheddar osten ud i et så tyndt lag som muligt.  Drys i et jævnt lag Parmesan (Revet) over cheddar osten.  Bland spidskommen, hvidløgspulver og chilipulver sammen, og drys over ostenene

 

Bag osten på 210 grader midt i ovnen i 8-10 minutter.  Tjek den hele tiden, da den kan blive brændt på et øjeblik.   Sæt den til afkøling i 10 minutter

Skær osten i striber med en saks. Efterfølgende skærer du de i trekanter.
Placer chipsene tilbage på bagepapirer og steg på høj temperatur i 2 minutter.  Hold øje med de. De skal blive gyldne og sprøde, og de brænder på hurtigt.
Lad chipsen køle ned og blive sprøde.  30-35 minutter burde holde.