• 800 gram hakket kød
  • Salat. 1 iceberg, eller jeg benytte lidt forskellige
  • 8 ss hakket chili
  • 6-8 fed hvidløg
  • 4 ss østerssauce
  • 6 ss fiskesauce
  • 4 ts sukrin
  • 1 kop med vand eller kødfond
  • 1-2 kopper thai eller vanlig basilikum, hakket.
  • 2 ss smør til stegning

Dette er en hurtig og nem thai ret som smager fantastisk godt.  Familien åd med stor appetit, og det var intet tilbage i wok’en når vi var færdige.  Om du vil have den rigtig stærk, bruger du endnu flere chilier.

Ingredienser til 4 personer:

LCHF Opskrifter

 Sådan gør du:

Tag den hakkede chili og hvidløg i en morter og knus de.  Jeg brugte i øvrig en blanding af  forskellige chili. Alt fra den stærke Habano til svagere arter.

LCHF Opskrifter

Tænd pande på medium varme. Smelt smør i wok, og fræs chiliene

LCHF Opskrift

Tilsæt det hakkede kød og steg let.

LCHF Opskrift

Tilsæt østerssauce,fiskesauce, sukring og vand/fond

LCHF Opskrift

Tilsæt basilikum når det ikke er så meget væske tilbage. Bland ind.

LCHF Opskrift

Så er det bare at servere på salat. Smager faaaantaaastisk!

LCHF Opskrift

Håber den smagte godt!

Inspiration fra Maries matmisjon