• 2 Squash
  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 boks hakkede tomater
  • Hvidløg, løg, oregano, basilikum, salt og peber
  • 1,5 dl fløde
  • Ost

Har du lyst på Lasagne, men er bange for alle kulhydrater?  Erstat pasta med squash!  Dette har blevet en stor favorit i vores familie.  Til og med den unge synes den er bedre end almindelig!

Ingredienser til 4 personer:

LCHF opskrifter

Sådan gør du:

Vask og skræl squashene.  Skær dem i strimler. Før benyttet jeg en ostehøvl men nu har jeg fundet en chopper som er hurtig og effektiv.

LCHF opskrifter

Læg  squash skivene på en tørkerul.  Strø gerne lidt salt over, for at trække væde ud.  Om du ikke tørrer squashen bliver den våd og “mushy”, og dette går udover smagen.

LCHF Opskrifter

Mens squashen tørrer ud, laver du kødsaucen.  Jeg starter med at brune løg, så stæger jeg kødet.  Når dette brunt, tilsætter du de hakkede tomater og krydderier.  Nu findes det så mange hakkede tomater som er færdig krydret.  Vil du gøre det lidt enkelt (som mig) benytter du bare disse.  Jeg lader den bare stå at simre.  Des længer den står, des bedre bliver saucen, og squashen bliver tørrere. Des bedre bliver resultatet.

LCHF opskrifter

Find så frem den ildfaste form eller bredepanden, og byg din lasagne.  Jeg starter med et lag Squash.

LCHF Opskrifter

Når alle lagene er klar, fylder jeg op med fløde og revet ost på toppen.

LCHF opskrifter

Ovnen er forvarmet til 200 grader.  Jeg sætter den ind i 25-30 minutter

LCHF opskrift

Så er den klar.  God appetit!

LCHF opskrifter