• 600 g kylling uden ben
  • salat (jeg brugte 3 forskellige)
  • 1 agurk i strimler
  • 4 forårs løg - i ringer
  • en god håndfuld frisk koriander (valgfrit)
  • en god håndfuld frisk mynte
  • lidt ristede sesamfrø (valgfrit, men ser godt ud)
  • .
  • Dressing
  • 3-4 ss peanut smør
  • 1 ss sesamolie
  • 2 ss raps- eller peanut olie
  • 2 ss sojasauce
  • 1 ss kinesisk sort risvin eddike (kan evt. byttes ud med hvid risvineddike eller hvidvins eddike)
  • 1 ss chilisauce
  • 1 ss sukrin
  • lidt vand

Ser vi som jeg er inde i lidt asiatisk periode.  Derfor tager vi afsted til Szechuan, hvor man kan få denne salat.  Den er nem at lave og smager mmmmmmmm. :-)

Er nem at lave til frokost, om man har steget kyllingen færdig tidligere.  Vi lavet den til aftensmad, hvor vi blandet i kyllingen i dressingen direkte fra stegepanden. Da er den varm.

Ingredienser til 4 personer:

LCHF Opksrifter

Sådan gør du:
Hæld alle ingredienser til dressingen i en bolle

LCHF Opksrifter

Pisk sammen. Juster eventuelt tykkelsen med vand

LCHF Opksrifter

Skær kylling i bidder (kan være steget i forvejen), hak salat, forårs løg og krydderplanter, skær agurk i strimler.

LCHF Opksrifter

Steg kylling om du vil have de varme, og rør kyllingen ind i saucen dækker kyllingen (desværre glemte jeg at tage billed)

Bland agurk, salat, forårs løg, agurk, og krydderplanter godt, og læg det på tallerkene.

Læg kyllingen oven på salatsengen, og drys med sesamolie.

LCHF Opskrifter

Vel bekomme

Opskriften først set på LCHF-bloggen.