• 600-700 gram kylling
  • 2-3 spsk. rød karry (curry paste) Kan du lide stærk mad, tag bare mere
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 aubergine eller helst 10 baby auberginer, skæres i bider
  • 6 spsk fiskesauce
  • 1 tsk sukrin
  • 1 glas vand
  • frisk basilikum
  • 1-2 Rød chili
  • 2 spsk olie eller rent smør
  • 1 blomkål til blomkålris

Jeg er tilhænger af en stærk mad og fandt en variant af Kylling i rød karry som jeg ville adoptere til LCHF.

Ingredienser til 4 personer:

LCHF Danmark opskrifter

Sådan gør du:
Varm olien i en wok eller stegepande .
Svits den røde karry i olien.
LCHF Danmark - Opskrifter

Held kokosmælken i, og lad den koge op.
Tilsæt kylling, auberginer og de andre ingredienser.
Lad det koge til kyllingerne er færdig (15-20 minutter)

Du kan smage til med fiskesauce (gør den også salt).  Nogle kan også lide den lidt sødere eller stærkere.

Den serveres med blomkålris og nogle friske basilikumblader over.

LCHF Opskrifter