• 600 gram kylling
  • 3 Peberfrugter (jeg valgte 1 af hver farve)
  • 1 Dåse Kokosmælk
  • 3 spsk rød karrypasta
  • 3 spsk fiskesauce
  • 1 spsk chili i olie
  • 3 fed hvidløg presset
  • 1 spsk sukrin
  • 2 røde chili (brug riiiiiiigelig med chili om du vil have den stærkere)
  • 1 spsk smør/olie til at stege i
  • 1 lille glas vand

Jeg har tidligere lavet en Thai Kylling i Rød Karry med ret god smag.  Men efter jeg havde lavet den Lynstegte Ribbensteg vil jeg prøve lidt.  Den jeg kom frem til var fantastisk god om jeg må sige det selv. Saucen blev bedre end det bedste slik!  Da jeg godt kan lide stærk mad, brugte jeg riiiiiigelig med chili (mere end i opskriften).  Denne kan udvides med flere grønsager om du vil.

Ingredienser for 4 personer.

LCHF Opskrifter

Sådan gør du:
Skær kød og grønsager i biter

LCHF Opskrifter

Varm smør/olie i Woken og lynsteg Kyllingebitene
LCHF Opskrifter

Svits in den røde karry pasta rigtig godt så smagen sætter sig

LCHF Opskrifter

Tilsæt fiskesauce, chili i olie (jeg lavet min egen, tørret chili flager (piri piri) som jeg la i olie en stund, hvidløg, sukrin, og chili. Steg det i ca 2 minutter hvor du fortsætter at røre rundt og blander godt.  Brug riiiiiiiiigelig med Chili om du vil have den stærk!

LCHF Opskrifter

Tilsæt et glas vand og peberfrugter. Steg og rør til grønsagerne bliver myke

LCHF Opskrifter

Tilsæt Kokosmælk og rør den ud

LCHF Opskrifter

La det simre nogle 3-5 minutter til smagen har sat sig

LCHF Opskrifter

Server den med blomkålris.

LCHF Opskrifter

Enjoy!