• 1/2 kg ribbensteg, skåret i tærninger.
  • 2 kopper broccoli, delt i halve. Du kan også benytte kinesisk broccoli
  • ½ kop grønne peberfrugter, strimlet
  • ½ kop røde peberfrugter, strimlet
  • 3 spsk rød karrypasta
  • 3 spsk fiskesauce
  • 1 spsk tørrede chili i olie
  • 1 spsk hvidløg, presset
  • 1 spsk sukrin
  • 1 spsk små stærke chili. Brug flere om du ønsker det stærkt!
  • 1 spsksmør/olie
  • Blomkål til blomkålris

Vil du have et alternativ til den traditionelle ribben og flæskesteg?  Hvorfor ikke prøve den på Thai måden?  Ikke alle Thai restauranter fører denne ret tror den hedder Pad Kra Pao Moo Krob, men hver gang jeg er på en som fører en, bestiller jeg denne ret.  Den er god, frisk og stærk (om du vil)

Prøv den! Smager fantastisk godt!

Ingredienser for 4 personer

LCHF Opskrifter

Sådan gør du:

Skær ud ribbenstegen i tærninger (ca 1x 1 cm)  Skær grønsagerne i biter eller strimler

LCHF Opskrifter

LCHF Opskrifter

Varm olien/smøret på stærk varme. Steg det til det bliver brunt, og sværen bliver sprød.

LCHF Opskrifter

Tilsæt karrypasta.  Rør den godt ind i ribbenstegen.  Tilsæt fiskesauce, chili i olie (jeg lavet min egen, tørret chili flager (piri piri) som jeg la i olie en stund, hvidløg, sukrin, og chili. Steg det i ca 2 minutter hvor du fortsætter at røre rundt og blander godt.

LCHF Opskrifter

Tilsæt broccoli og peberfrugter.  Brug også lidt vand, rør rundt til grønsagene bliver myke.

LCHF Opskrifter

Når vandet har fordampet , er det færdig!

LCHF Opskrifter

Server med Broccoliris!

LCHF opskrifter

Bon appetit!